Flade bløde madbrød

lækre flade bløde madbrød, godt til kryddret mad

INGREDIENSER

  • 15 g gær
  • 2 dl lunkent vand
  • 1 spsk flydende honning
  • 1 tsk salt
  • ca. 350 g godt hvedemel
  • 1/3 dl olivenolie

Topping

  • mayonaise
  • frø eller kerner


FREMGANGSMÅDE

  1. udblød gæren i det lunkne vand.
  2. tilsæt salt og honning.
  3. rør melet i dejen til den er lidt fast.
  4. tilsæt olien tilsidst, mens du ælster dejen godt. Brug en maskine, hvis du har.
  5. Lad dejen hæve i ca. 30 min.
  6. tænd ovnen på 225 grader.
  7. rul dejen ud til et stort, fladtbrød og løft den over på en bageplade beklædt med bagepapir.
  8. lad dejen hæve 10 min.
  9. pensl dejen med mayonnaise og drys nigellefrø på. 
  10. skær eventuelt brødet ud i otte slices inden du bager det (brødet gror lidt sammen under bagning, men det gør ikke noget)
  11. bag brøde i ovnene ved 225 grader i ca. 12 min.
© 2023 Maries opskrifter. Alle rettigheder forbeholdes.
Drevet af Webnode Cookies
Lav din egen hjemmeside gratis! Dette websted blev lavet med Webnode. Opret dit eget gratis i dag! Kom i gang