Mazarinkage
Denne lækre mazarinkage er bagt med kartoffel i stedet for marcipan men den er mindst lige så lækker
INGREDIENSER
- 175g kogte kartofler
- 160g hvedemel
- 100g margerine
- 200g sukker
- 3 æg
- 1 tsk bagepulver
- mandelessens efter smag
pynt
- 150 g flromelis
- 2 spsk kakao
- 2 spsk vand
- evt. krymmel og tørrede blomster
FREMGANGSMÅDE
- Smør og sukker røres godt sammen.
- tilsæt æggene og rør sammen igen.
- Kartoflerne moses godt og kommes i.
- Hvedemel og bagepulver røres i.
- Mandelessens blandes i efter smag.
- smør en springform og kom dejen deri.
- Bage ved 170°C i ca 45-50 minutter.
pynt
- bland flormelis, kakao og vand til en glasur og smør over kagen.
- pynte eventuelt med krymmel eller tørrede blomster og server.